25 februarie 2021 • Editie Online
REZERVA LOC

Participare

Completati formularul de mai jos pentru a rezerva un loc la PR Forum 2021. Inregistrarile sunt nominale si validate de un mesaj de confirmare pe e-mail. Verificati si alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact@prforum.ro la Contacte.

De ce este indicata inregistrarea?

Evenimentul va fi transmis live pe o pagina dedicata comunicata direct pe e-mail tuturor celor care s-au inregistrat pe site. De asemenea, inainte de eveniment, fiecare persoana inregistrata va primi informatii complete despre agenda, vorbitori si desfasurarea conferintei. In ziua evenimentului, participantii vor primi un reminder inainte de ora de incepere, cu link-ul transmisiunii. Dupa conferinta, cei care au rezervat un loc virtual vor primi prezentarile disponibile si mai apoi link-urile cu inregistrarile video ale sesiunilor.

PR FORUM 2021 aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Partner

Platinum Agency Partners

Gold Agency Partners

Cu sprijinul

Media Partners

COMMUNITIES